Familia și rolul ei în dezvoltarea personală

Ființa umană este o specie solidară, care creează grupuri și interdependențe cu alte persoane și grupuri. Cu toate că au existat și există conflicte, ele au avut mereu rolul lor și chiar dacă pare ciudat, conflictele, atâta timp cât își păstrează limitele de violență, sunt forme de socializare. Relația de cuplu, între un bărbat și o femeie, a fost dintotdeauna fundamentul perpetuării speciei și a construirii de noi civilizații, deci este piatra de temelie în dezvoltarea personală și socială. Relația de cuplu, între un bărbat și o femeie este începutul unei familii reale și durabile. Nu există și nu vor exista niciodată alte forme reale, naturale, sustenabile de familie decât în această formă.

Viața oricărei noi ființe umane provine de la materialul genetic a două persoane de sex opus. Imediat după naștere, copilul își începe dezvoltarea personală prin acumularea unui complex de informații pe care le sedimentează și prioritizează în funcție de trasăturile sale genetice. Din acest motiv oamenii își descriu adesea copiii cum că ar semăna cu o persoană anume din linia sa genetică, indiferent de educația primită. În primii ani de viață copiii vor imita în mare măsură activitățile întreprinse de părinți și foarte important, vor imita inclusiv sentimentele împărtășite de cei doi părinți. Cu alte cuvinte copiii vor simți și vor prelua dragostea dintre părinți, dacă există, atașamentele lor, felul în care se iubesc și respectă. Lipsa de iubire adevărată în viața de cuplu conduce indiscutabil la incapacitatea copilului de a iubi și a se iubi, deci la îngreunarea procesului de formare a empatiei. Fără empatie, așa cum am mai discutat și în alte articole, copiii se transformă în oameni roboți, conduși doar de idei pragmatice, incapabili să respecte și să găsească soluții pentru suferința umană. Chiar dacă prezentul ne încurajează la astfel de mentalități și ideologii lipsite de empatie, precum pierderea credinței în divinitate, înlocuirea sacrificiului pentru a întreține familia cu divorțul, promovarea unor valori sexuale degenerate care au ca drept urmare excesul de sex și implicit promovarea avortului și a metodelor de contracepție, protejarea prin lege și chiar promovarea unor dezechilibre hormonale și includerea lor în acea categorie de persoane discriminate, observăm cum lumea mereu a avut și va avea de suferit din cauza celor lipsiți de empatie iar suferința se răsfrânge inclusiv asupra lor.

„Dezbină și conduce” este ideologia preferată a celor degenerați, a acelor ființe umane robotizate, care au uitat că de fapt ele sunt victime și în incercarea lor disperată de a-și găsi alinarea, produc, ca printr-o explozie nucleară, alte victime. Practic, actualmente lumea asta este, o majoritate de victime, bazată pe principiul darwinist că cel mai puternic supraviețuiește, însă nimeni nu se gândește că de fapt cei mai slabi nu supraviețuiesc din cauza dorinței inumane a celor puternici de a supraviețui. În plus, există acea minoritate de persoane care pun pe plan secundar supraviețuirea fizică, deoarece, de cele mai  multe ori, pentru a supraviețui ești nevoit să-ți încalci moralitatea și integritatea. Din aceeași categorie de „dezbină și conduce” face parte și așa zisele drepturi ale femeii și a LGBTQ-ului. Aceste „drepturi” au fost create special pentru a dezbina familia și de a da naștere la o societate fără fundamente, bazată doar pe știință și tehnologie. Gândiți-vă ce profitabilă este o femeie într-o multinațională, dar mai ales dacă este încadrată pe o funcție importantă, precum cea de ministru sau de președinte. Femeia pleacă din start cu frustrarea că este femeie și își va consuma toate resursele doar pentru a-și demonstra aptitudinile. Ea își va rata împlinirea sufletească, spirituală, aceea de a fi iubită sincer, protejată și însoțită pe drumul vieții de un bărbat. Ea își va atrofia voit capacitatea de a înțelege că școala vieții trebuie absolvită doar în doi, un bărbat și o femeie. Același lucru este valabil și pentru bărbat. Natura și subconștientul ei îi vor da semnale pe parcurs, să își facă o familie, să aibă un copil, doar că, de cele mai multe ori este deja prea târziu. Anatomia aparatului sexual al femeii ne spune încă o dată că anumite lucruri se fac doar la timpul lor. Femeia, prin natura ei este cu mult mai conștiinciosă în muncile întreprinse decât un bărbat, doza de răbdare și supunere este mult mai mare, iar spiritul teritorial, adesea datorat concentrațiilor mai mari de testosteron, este foarte redus sau chiar absent. Toate aceste calități sunt exploatate eficient de ideologiile curente și mascate printr-o așa zisă luptă pentru drepturile femeii. Adevărații misogini nu sunt cei care se opun globalizării, feminismului degenerat și distrugerii familiei, ci sunt acele persoane care lansează și susțin aceste ideologii și drepturi ale femeii. La fel cum filantropii care se laudă cu acte caritabile în țările sărace din Africa sunt aceiași care susțin corupția, crima și foametea în aceleași țări, în favoarea câștigului material.

Când vorbim de LGBTQ observăm aceleași reguli de „dezbină și conduce”. Cu alte cuvinte tot ce este în defavoarea familiei naturale, sănătoase, sustenabile și durabile este protejat și susținut de regimurile neoliberale, degenerate, actuale. Toate au aceeași strategie, nu mai contează ce este adevărat, ci doar ceea ce este political-correct. Ți se prezintă excesiv, din toate direcțiile cum că de fapt ți se face un bine, un bine forțat, că primești un drept, însă de fapt este un total abuz de drept. Nu este nicio diferență de drept și logică între zoofili, pedofili și homosexuali, iar anatomic vorbim despre exact aceleași dereglări endocrine. Este la fel cum ai proteja pe schizofrenici și le-ai da drepturi speciale, i-ai considera normali, în loc să le consideri condiția o patologie, o boală și de asemenea să o tratezi ca pe o boală. Cu toate acestea, problema majoră nu este dacă aceste persoane cu înclinații sexuale sunt sau nu acceptate în societate. Adevărata problemă pe termen lung este permiterea și chiar protejarea educării copiilor prin prisma acestei ideologii. Copiii normali care se găsesc în perioadele de dezvoltare sexuală, cum ar fi pubertatea, trăiesc momente dificile cauzate de aceste explozii hormonale, devenind cea mai vulnerabilă categorie socială în fața unei ideologii sexuale degenerate.

În urma unor discuții din trecut cu un homosexual, care îmi povestea despre primele lui relații sexuale și cum a descoperit el că este diferit, am memorat o frază deosebit de importantă, mai ales dacă acest principiu este aplicat în rândul adolescenților haotici sexual. În primă instanță inclusiv acest homosexual avea rețineri să întreprindă o relație sexuală cu un alt bărbat, însă a concluzionat că: „Știi cum e, prima oară e mai dificil, apoi toate vin de la sine!”. Cu toate că eu unul personal contest orice ideologie degenerată sexual, nu pot să nu fiu total de acord cu această frază. Gândiți-vă cât de ușor este pentru un adolescent indecis, virgin, fără experiențe sexuale și prea multe cunoștințe să cadă în această plasă a primului act. Nu contest că inclusiv sexul anal între bărbați poate să producă anumite plăceri, chiar dacă sunt de părere că astfel de plăceri pot fi înlocuite cu altele de calitate net superioară și naturale, normale. Urmând această logică a primului act sexual, a unui adolescent căzut în plasa ispitei, haotic din punct de vedere hormonal, care are parte de niște plăceri noi pentru el și protejate de lege și societate, nu e greu să ne imaginăm cât de mulți homosexuali se vor naște. Adolescentul trăiește foarte multe sentimente diferite de normalitate, doar că, ghidat de familie, sitemul de educație și societate își va contura o anumită ideologie sexuală. Să ne amintim de Grecia antică, unde mulți părinți ai filosofiei au fost pedofili și homosexuali. Acei copii abuzați, captivați și educați de cei mai mari maeștri au devenit homosexuali doar din cauză că au acceptat voluntar această ideologie. De asemenea nu contest că unii se nasc cu anumite dereglări hormonale, însă globalismul modern nu mizează pe această condiție, deoarece acestia sunt foarte puțini, ci pe cea prezentată mai sus, a ducerii în eroare a tinerilor și crearea unei dezordini mondiale.

Totuși și la acest capitol al LGBTQ-ului avem de a face cu victime ale sistemului modern. Nu vorbesc despre acele victime evidente care nu acceptă ideologia, ci exact depsre susținătorii ei fermi. Ca și în cazul feminismului, unde de fapt femeia devine o victimă subtilă, la fel se întâmplă și cu aceste grupuri de anormali sexual. John D. Rockefeller a zis clar că el și alții ca el nu au nevoie de o națiune de gânditori, ci de o națiune de muncitori („I don’t want a nation of thinkers. I want a nation of workers.”). Ce poate fi mai profitabil decât o societate degenerată, deosebit de fragilă, fără familie, fără susținere, fără unitate, dar unde tronează doar banul și dorința de a avea mai mult? Un soi de sclavi castrați voluntar care sunt programați doar să muncească pentru averile altora care în realitate îi displac total. De asemenea toate aceste practici conduc inevitabil la reducerea populației. LGBTQ-ul cât și feminiștii nu realizează că de fapt generațiile lor sunt pe ultima sută de metri, că de fapt odată cu ei vor dispărea și liniile lor genetice. Orice specie de pe această planetă luptă instinctiv pentru conservarea ei. Omul și în special aceste categorii nou apărute (LGBT, feminism, globaliștii, ecologiștii), este singura specie care își dorește tacit singur extincția. Ciudat, dar din păcate adevărat.

Deci, dragi oameni, meditați asupra acestei probleme și căutați orice mijloace prin care ne putem păstra ultimele familii naturale. Educați-vă copiii acasă, prezentați-le realitatea și creați-le un scut care să îi apere de ideologiile neoliberale moderne. Căutați-vă răbdarea și explicați-le cât mai mult strategia mondială de control al populației. Avem nevoie să înțelegem că problema nu suntem noi, cei puțini rămași cu principii și moralitate, ci marea problemă sunt acei câțivă ultra-bogați, lipsiți de empatie care ne urăsc de moarte și doresc o planetă doar pentru ei, dorință care va conduce inevitabil la distrugerea civilizației umane.

Distribuie pe…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.